Yritys

VEKRABOND

Asiantunteva Asbestin Poistaja

Vekrabond Oy on toiminut menestyksekkäästi asbesti- ja haitta-ainepurkuihin sekä rakennuspurkutöihin erikoistuneena yrityksenä yli 25 vuoden ajan. Pitkäaikainen kokemuksemme on vahvistanut asemaamme luotettavana ja kokeneena toimijana Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Porvoossa ja muualla Uudenmaan alueella.

Tämä pitkäaikainen kokemus on kartuttanut meille syvällistä asiantuntemusta, joka hyödyttää jokaista asiakastamme. Olemme oppineet tuntemaan alan haasteet ja vaatimukset, ja voimme siksi tarjota tehokasta ja turvallista asbestinpoistoa sekä haitta-aineiden purkutöitä kaikenkokoisissa ja -laajuisissa projekteissa.

Tiimimme koostuu koulutetuista ja kokeneista ammattilaisista, jotka ovat sitoutuneet takaamaan korkean laadun kaikissa palveluissamme. Panostamme jatkuvaan koulutukseen ja tiedon päivittämiseen, jotta pysymme ajan tasalla alamme parhaista käytännöistä ja uusista turvallisuusstandardeista.

Työturvallisuus Ja Kokemus

Asbestin käyttöön liittyvät terveysriskit ovat tiedossa, ja me Vekrabondilla asetamme työturvallisuuden etusijalle. Tiedämme, että asbestin ja haitta-aineiden kanssa työskentely vaatii erityistä varovaisuutta, ja siksi noudatamme tarkasti alan säännöksiä ja standardoituja työmenetelmiä.

Henkilökuntamme on asianmukaisesti koulutettu ja varustettu, jotta he pystyvät suorittamaan purkutyöt turvallisesti ja ammattitaitoisesti. Käytämme nykyaikaisia suojavarusteita ja laitteita, joiden avulla minimoimme riskejä. Työmme perustuu vahvaan kokemukseen ja ammattitaitoon, joten voit luottaa meihin asbestin poistossa ja haitta-aineiden purkutöissä.

Käytämme purkutöissämme aina parhaita käytäntöjä ja uusimpia tekniikoita, jotta voimme taata turvallisen ja tehokkaan työskentelyn. Panostamme jatkuvaan koulutukseen ja tiedon päivittämiseen, jotta pysymme ajan tasalla alamme kehityksestä ja uusista turvallisuusstandardeista. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme rauhallinen mieli ja luottamus siihen, että heidän asbestinpoistoprojektinsa hoidetaan ammattitaidolla ja vastuullisesti.

Yhdistämällä työturvallisuuden ja vankan kokemuksemme voimme tarjota sinulle luotettavan kumppanin asbestin poistoon ja haitta-aineiden purkutöihin. Meillä on pitkä historia onnistuneiden projektien suorittamisesta, ja olemme ylpeitä saamastamme positiivisesta palautteesta ammattitaidostamme, asiakaslähtöisyydestämme ja tehokkaasta toiminnastamme. Jokainen asiakas on meille tärkeä, ja pyrimme ylittämään heidän odotuksensa jokaisessa projektissa. Kuuntelemme tarkasti asiakkaiden tarpeita ja toiveita, jotta voimme tarjota heille parhaiten sopivia ratkaisuja.

Ympäristön Suojelu Ja Vastuullisuus

Meille ympäristön suojelu on tärkeä arvo, jota vaalimme kaikissa toiminnoissamme. Ymmärrämme asbestin ja haitta-aineiden vaikutukset ympäristöön, ja siksi huolehdimme siitä, että kaikki purkujätteet käsitellään asianmukaisesti ja kierrätetään parhaan kykymme mukaan. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja etsimään uusia tapoja pienentää ympäristövaikutuksiamme.

Kun suoritamme asbestinpoistoa ja haitta-aineiden purkutöitä, noudatamme tarkasti alan ympäristöstandardeja. Käytämme ympäristöystävällisiä menetelmiä ja työvälineitä, jotka vähentävät haitallisten aineiden leviämistä ja minimoivat kuormituksen ympäristölle. Pyrimme vähentämään jätteen määrää ja kierrätämme kaikki mahdolliset materiaalit, jotta voimme pienentää haitallista ympäristövaikutusta.

Valitsemalla Vekrabondin kumppaniksesi asbestin poistoon ja haitta-aineiden purkutöihin voit olla varma, että työmme suoritetaan ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti. Meidän tavoitteemme on suojella ympäristöä ja taata terveellinen elinympäristö tuleville sukupolville. Yhdessä voimme tehdä eron ja edistää kestävää kehitystä.

Asiakaslähtöisyys Ja Laadukkaat Palvelut

Asiakkaan tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Tarjoamme luotettavia ja laadukkaita palveluita sekä yksityisille että yrityksille. Ylpeydellä voimme todeta, että saamme jatkuvasti positiivista palautetta ammattitaidostamme, asiakaslähtöisyydestämme ja tehokkaasta toiminnastamme.

Jokainen asiakas on meille tärkeä, ja pyrimme ylittämään heidän odotuksensa jokaisessa projektissa. Kuuntelemme tarkasti asiakkaiden tarpeita ja toiveita, jotta voimme tarjota heille parhaiten sopivia ratkaisuja. Yhteistyökyky on toimintamme keskiössä. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, jotta voimme yhdessä suunnitella ja toteuttaa onnistuneita projekteja.

Arvostamme avointa viestintää ja pidämme asiakkaamme ajan tasalla projektin etenemisestä. Haluamme olla luotettava kumppani, joka ymmärtää asiakkaidensa tarpeet ja tekee parhaansa niiden täyttämiseksi.

Työmme jälki on aina siistiä ja huoliteltua. Panostamme tarkkuuteen ja huolellisuuteen, jotta voimme jättää jälkeemme hyvin tehdyn työn jäljen. Ymmärrämme, että puhtaus ja järjestys ovat tärkeitä niin asiakkaillemme kuin ympäristöllekin. Siksi pyrimme varmistamaan, että työmaa on aina hyvin järjestetty ja että purkutyön jälkeen alue jää siistiksi ja valmiiksi seuraavaa vaihetta varten.
Vekrabond Oy on valmis auttamaan sinua kaikissa asbestinpoistoon ja haitta-aineiden purkutöihin liittyvissä tarpeissa. Voit luottaa ammattitaitoomme, turvallisuuteemme ja ympäristöystävällisyyteemme. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro meille tarpeistasi, niin löydämme yhdessä parhaan ratkaisun sinulle.
Löysitkö etsimäsi?

Ole hyvä ja ota yhteyttä jos voimme palvella.

Ota yhteyttä käyttämällä viereistä lomaketta, puhelimitse tai sähköpostitse.

Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.
VEKRABOND OY
 • Y-tunnus : 1069933-7
 • Osoite : Siltaniityntie 142, 06500 Porvoo
 • Pankki : FI84 4050 2620 007796 (Aktia)

Yhteystiedot

 • Vekrabond Oy
  1069933-7
 • Siltaniityntie 142,
  06500 Porvoo
 • Aktia Pankki
  FI84 4050 2620 007796
 • 0400-492-465
 • lars.virtanen@pp1.inet.fi
COPYRIGHT © 2023 VEKRABOND OY