Palvelut

VEKRABOND

asbestikartoitus

Tarjoamme luotettavia ja korkeatasoisia asbestianalyysipalveluita, jotka ovat tärkeä osa asbestin tunnistamista ja purkutyön suunnittelua. Ammattitaitoinen tiimimme saapuu paikan päälle ottamaan näytteitä eri materiaaleista ja rakenteista. Näytteet toimitetaan sitten työterveyslaitoksen akkreditoituun laboratorioon, jossa ne analysoidaan tarkasti ja luotettavasti.

Asbestianalyysi on keskeinen vaihe asbestin läsnäolon selvittämisessä. Tarkka analyysi auttaa tunnistamaan mahdollisen asbestipitoisuuden eri näytteissä, kuten kattomateriaaleissa, eristeissä tai muissa rakennusmateriaaleissa. Analyysin tulokset tarjoavat perustan asbestipurkutyön tarjouksen laatimiseen, jossa otetaan huomioon purkutyön laajuus, vaativuus ja tarvittavat suojatoimenpiteet.

Asbestikartoituksen hinta on 390 € (alv 0%), mikä sisältää yhden näytteen oton, laboratoriotutkimukset ja matkakulut. Tällä perushinnalla voimme alustavasti selvittää yhden näytteen avulla asbestin esiintymisen. Jos tarvitaan lisänäytteitä eri paikoista tai materiaaleista, ne ovat saatavilla hintaan 150 € per kpl (alv 0%). Tarkka lukumäärä määritellään yhdessä asiakkaan kanssa kartoituksen tarpeiden perusteella.

Panostamme palvelumme korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Luotettavat asbestianalyysit antavat selkeän kuvan asbestin esiintymisestä kiinteistössä ja auttavat tekemään perusteltuja päätöksiä asbestipurkutyön suhteen. Voitte luottaa asiantuntemukseemme ja sitoutumiseemme tarjota teille turvallisia ja luotettavia palveluita asbestin hallinnassa.

asbestipurku

Aloitamme asbestipurkutyön huolellisella työtilan eristämisellä ja alipaineistuksella varmistaaksemme, että pöly ja muut epäpuhtaudet pysyvät purkutilan sisällä eivätkä leviä ympäristöön. Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Työtilan eristäminen ja alipaineistus luovat kontrolloidun ympäristön, jossa asbestipurku voidaan suorittaa tehokkaasti ja turvallisesti.

Sen jälkeen ryhdymme itse asbestipurkuun ammattitaitoisesti ja tarkasti. Käytämme tarvittavia suojavarusteita ja työvälineitä, jotta asbesti saadaan poistettua mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti. Asbestipurun aikana tarkkailemme jatkuvasti ympäristön ilmanlaatua varmistaaksemme, että pöly ja asbestikuidut pysyvät hallinnassa. Näin varmistetaan sekä työntekijöiden että ympäristön turvallisuus.

Purkutyön päätteeksi teemme perusteellisen siivouksen ja varmistamme, että tila on asbestista vapaa. Käytämme tehokkaita puhdistusmenetelmiä ja -aineita, jotka poistavat jäljellä olevan pölyn ja mahdolliset asbestikuidut. Suoritamme myös puhdastilamittauksen varmistaaksemme, että tila täyttää asbestinpoiston jälkeiset puhtausvaatimukset ja on turvallinen käyttää.

Asbestipurkutyön hinta määrittyy kohteen laajuuden ja vaativuuden perusteella. Tarjoamme kullekin työlle yksilöllisen hinta-arvion ja laadimme teille purkutyön tarjouksen, joka ottaa huomioon kaikki tarvittavat toimenpiteet ja resurssit. Hintaan sisältyy työtilan eristäminen, alipaineistus, asbestipurku, siivous ja puhdastilamittaus. Näin voitte olla varmoja, että saatte ammattitaitoisen ja kokonaisvaltaisen palvelun asbestipurkutyössä.

Rakennusten Purku

Rakennuksen purkutyössä panostamme korkeaan ammattitaitoon ja turvallisuuteen. Tavoitteenamme on suorittaa purkutyö huolellisesti ja tehokkaasti, minimoiden samalla ympäristöön ja työntekijöihin kohdistuvat riskit.

Ennen purkutyön aloittamista arvioimme kohteen laajuuden ja purkamiseen liittyvät vaatimukset. Suunnittelemme purkutyön huolellisesti, ottaen huomioon mahdolliset ympäristö- ja terveysvaikutukset. Tarvittaessa hankimme purkuluvan ja varmistamme, että kaikki turvallisuusmääräykset ja -standardit täyttyvät.

Purkutyön aikana noudatamme tarkasti sovittuja suojatoimenpiteitä ja käytämme asianmukaisia suojavarusteita ja -välineitä. Työalue eristetään tarvittaessa ja pölynlevitystä estetään. Purkutyötä tehdään vaiheittain ja hallitusti, jotta mahdolliset riskit saadaan minimoitua.

Kun purkutyö on saatu päätökseen, huolehdimme jätteiden asianmukaisesta käsittelystä ja kierrätyksestä. Tarvittaessa teemme myös puhdistus- ja siivoustöitä, jotta työalue jää turvalliseen ja siistiin kuntoon.

Rakennuksen purkutyön hinta määräytyy monien tekijöiden perusteella, kuten rakennuksen koko, rakenteet, purkamiseen liittyvät erityisvaatimukset ja jätehuolto. Tarjoamme yksilöllisen hinta-arvion ja laadimme purkutyön tarjouksen, joka sisältää kaikki tarvittavat työvaiheet ja resurssit.

Korostamme turvallisuutta, laadukasta työn suoritusta ja ympäristöystävällisyyttä rakennuksen purkutyössä. Ammattitaitoinen tiimimme varmistaa, että purkutyö sujuu suunnitellusti ja asetetut tavoitteet saavutetaan.
Löysitkö etsimäsi?

Ole hyvä ja ota yhteyttä jos voimme palvella.

Ota yhteyttä käyttämällä viereistä lomaketta, puhelimitse tai sähköpostitse.

Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.
VEKRABOND OY
 • Y-tunnus : 1069933-7
 • Osoite : Siltaniityntie 142, 06500 Porvoo
 • Pankki : FI84 4050 2620 007796 (Aktia)

Yhteystiedot

 • Vekrabond Oy
  1069933-7
 • Siltaniityntie 142,
  06500 Porvoo
 • Aktia Pankki
  FI84 4050 2620 007796
 • 0400-492-465
 • lars.virtanen@pp1.inet.fi
COPYRIGHT © 2023 VEKRABOND OY